X
Sportcentrum Rolpeal gesloten op de volgende (feest)dagen: Hemelvaartsdag = 26 mei; 🌷1e & 2e pinksterdag = 5 & 6 juni !!!!!!

Aquafit
De Aqua-fit is een gevarieerde les in een cyclus van 8-weken waar alles mogelijk is. De buik, billen, benen, rug, conditie kracht, lenigheid en snelheid komen allen aan bod. Van waterpolo oefeningen tot wedstrijdzwemmen en van aquajoggen tot bootcamp oefeningen, de mogelijkheden zijn zeer divers.

De keuze voor Aqua-fit op de dinsdag en donderdag heeft te maken met de indeling van het bad middels de scheidingswand die op dat moment naar beneden is geplaatst en het zwembad een temperatuur heeft. Op maandag en vrijdag is het bad onderverdeeld in twee temperatuur zones middels het omhoog plaatsen van de scheidingswand en automatisch minder geschikt voor actieve lessen.

Wanneer is er Aquafit: klik hier

 

Aqua bootcamp
Aqua bootcamp is een high intensity full body workout in het water waar je op hoog niveau je kracht als conditie mee verbeterd. Door de waterweerstand ligt de intensiteit hoog, er wordt explosief getraind met interval vorm van vele niveau’s. Aqua bootcamp is bij uitstek geschikt voor zowel geoefende als niet-geoefende zwemmers die niet bang zijn voor het water.

Actie, snelheid en afwisselende training die zowel in water als op de kant beoefenen.

Verbeter je kracht én conditie tijdens aqua bootcamp. De trainingen zijn uitdagend en als resultaat voel je je fitter, actiever en sterker !

Wanneer is er Aqua bootcamp: klik hier