X
Welkom bij Sportcentrum Rolpeal!

Activiteiten Rolpeal in kerstvakantie

Komend weekend begint de kerstvakantie van de scholen en gedurende deze twee weken zijn er diverse afwijkingen ten aanzien van de reguliere programmering. Komende zondag (1e kerstdag) en maandag 2e kerstdag) is het sportcentrum gesloten. Tijdens de laatste dagen van 2023 en begin januari is er een beperkt aanbod van banen- en vrijzwemmen. Tijdens het vrijzwemmen gaat er een clownvis stormbaan te water. Vrijdagavond 30 december is er nog discozwemmen. Oudjaarsdag zijn er vooralsnog geen activiteiten en nieuwjaarsdag is het sportcentrum wederom gesloten. Doelgroepzwemmen viert tijdens de twee weken ook vakantie, met uitzondering van donderdagochtend 5 januari. De volledige programmering van de kersvakantie staat als advertentie elders in de Friso en is ook te vinden op www.rolpeal.nl
Na komende zaterdag 24 december is er even geen zwemles meer. De zwemlessen starten weer op maandag 9 januari.

Extra activiteiten
Naast dat er in de vakantie wat is geschrapt in het reguliere rooster, is er ook nagedacht om iets extra’s te organiseren voor de jeugd. Op woensdagochtend 28 januari zijn er sportieve activiteiten in de zaal vanaf 9.30 uur. Onder andere de volleybalvereniging, kaatsvereniging en Freezz studio (freerunning en breakdance) zorgen voor leuk vertier voor de jeugd. Het programma in de zaal begint om 9.30 en rond de klok van 13 uur is er een gezamenlijke lunch waarna de kinderen aansluitend in het zwembad gaan. Voor de deelnemers zijn er SUP-surfplanken in het zwembad. Voor slechts 10 euro worden de kinderen van 9.30 tot 16.00 vermaakt. Naast dat dit voor de jeugd natuurlijk ontzettend leuk is, biedt het ouders ook de gelegenheid om nog zaken voor de jaarwisseling af te ronden. Opgeven kan via info@rolpeal.nl of telefonisch: 0515-541964
Naast deze sportieve dag is er op 27 en 30 december nog het jaarlijkse Ypie van der Werf jeugdzaalvoetbaltoernooi. Verder zijn er nog diverse verenigingen die de zaal of het zwembad afhuren. Lijkt je dat als vereniging of andere groepering ook leuk, informeer dan naar de mogelijkheden.

Kamerplanten
Naast dat Sportcentrum Rolpeal iedereen fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar wenst, wordt er ook al vooruitgekeken in het nieuwe jaar en staan er weer vele activiteiten in de planning waarbij vrijwilligers essentieel zijn in de horeca, receptie en beheer. Wil je een steentje bijdragen aan een succesvol 2023 van het sportcentrum, geeft het per mail of telefonisch door.
In een vorig persbericht is er gevraagd naar gezelschapsspellen en daar is al gehoor aangegeven. De kast voor deze spellen wordt op korte termijn gereed verwacht. In datzelfde bericht is er ook gevraagd naar kamerplanten voor op de kasten, om de kasten wat meer gestalte te geven als visuele afscheidingswanden voor een gezelligere sfeer van het sportcafé. Helaas zijn er nog geen reacties geweest van bezitters van (overtollige) kamerplanten, dus bij deze nogmaals de oproep. Bij voorkeur wat grotere kamerplanten. Mei elkoar, foar elkoar.