X
Welkom bij Sportcentrum Rolpeal!

Geplaatst op: 26 januari 2023

Rolpeal geschikte locatie voor feestjes 


Voor zowel jong als oud, familie of bedrijfsuitje is Sportcentrum Rolpeal een leuke locatie en bovendien heb je thuis geen drukte.
 

Thema kinderfeestjes en (kleintje) discozwemmen
Binnenkort een kinderfeestje? Vrijdag is de dag om een feestje in de Rolpeal te houden. Buiten het proef- en afzwemmen om kunnen er thema feestjes in het zwembad gepland worden van 14.30 tot 16.00 uur. Na afloop patat, limonade en een ijsje en het feest is compleet. Het is zelfs mogelijk om van het gehele bad en omgeving een ware escape pool te maken. Met het oplossen van raadsels en puzzels kom je steeds dichter bij de ‘escape’. Voor de escape pool wordt het gehele bad gehuurd en hiervoor betaal je een totaalbedrag, waarbij het niet uitmaakt hoeveel kinderen er worden uitgenodigd. Je zou er voor kunnen kiezen om dit feestje samen met vriendje(s)/vriendinnetje(s) te vieren en dan bijvoorbeeld alle kinderen uit de klas of van het sportteam uit te nodigen. Daarnaast is het mogelijk om met een kleiner gezelschap (minimaal 8 kinderen) te kiezen voor een themafeestje zeemeerminzwemmen of sport & spel. Deze twee themafeestjes kunnen ook in de avond plaatsvinden van 19.00 tot 20.30 uur wanneer er geen discozwemmen is. Patat, limo, ijsje en de door de kinderen meegebrachte cadeautjes uitpakken zou dan vooraf kunnen.
Een verjaardagsfeestje tijden het discozwemmen is ook een mogelijkheid. Daarvoor is een combikaartje op de markt gebracht. Naast het reguliere discozwemmen, iedere laatste vrijdag van de maand is er vanaf heden iedere tweede vrijdag van de maand ‘kleintje’ discozwemmen voor de leeftijd t/m 8 jaar. Er worden af en toe ook thema’s aan het discozwemmen verbonden. Zo staat voor komende vrijdag 27 januari een ‘glow in the dark’ disco in de planning. Alle data van zowel het nieuwe ‘kleintje’ als het normale discozwemmen staan elders op deze site, maar ook op www.rolpeal.nl
Op de website staat ook meer informatie over de kinderfeestjes. 

Familie en bedrijfsfeestjes
Naast kinderfeestjes is het ook mogelijk om met de hele familie de zaal en/of het zwembad te huren en wanneer die kinderen aan spelen zijn, kunnen de volwassenen rustig in het sportcafé gezellig zitten.
Bedrijfsuitjes incl. versnaperingen kunnen verzorgd worden. Samen met de collega’s diverse sport en spellen beoefenen kan voor veel plezier, maar ook voor een sterk teamgevoel zorgen. De zaal biedt vele mogelijkheden, maar een potje waterpolo is ook leuk! 

Bedrijfsvolleybaltoernooi en gezelschapsspelmiddag
Als voorloper op dit soort uitjes is er in het eerste weekend van februari op vrijdagavond 3 februari een bedrijfsvolleybaltoernooi vanaf 19.00 uur en op zondagmiddag 5 februari een gezelschapsspelmiddag vanaf 15.00 uur.
De eerste teams voor het volleybal zijn al aangemeld, maar er is nog ruimte voor nog een paar teams, dus meldt je als bedrijf snel via info@rolpeal.nl of telefonisch 0515-541964