X
Welkom bij Sportcentrum Rolpeal!

“mei elkoar, foar elkoar”

Help mee in de nieuwe Rolpeal, nog meer vrijwilligers zijn echt nodig! Geef je op, ga behoren tot de Rolpealfamilie.

Vrijwilligers zijn essentieel voor de exploitatie van Sportcentrum Rolpeal. Zij zijn het aanspreekpunt voor de gebruikers en bezoekers, zorgen er gezamenlijk voor dat iedereen zich welkom voelt, een drankje en hapje kan nuttigen en ze kunnen sporten/verblijven in een netjes en schoon sportcomplex. U als vrijwilliger bent zeer belangrijk voor ons! De overwegingen voor het verrichten van vrijwilligerswerk in Sportcentrum Rolpeal verschillen per individu. Voor de een is het voortbestaan van een sport- en zwemaccommodatie in Workum voor haar bewoners en omgeving belangrijk, een ander wil graag onder de mensen blijven/komen en zet zich in als vrijwilliger om contacten te leggen en te houden. Wat de beweegredenen ook zijn, werken als vrijwilliger voor Sportcentrum Rolpeal biedt een prima oplossing.

Binnen Sportcentrum Rolpeal zijn er verschillende werkzaamheden die ingevuld worden door vrijwilligers waardoor er voor iedere vrijwilliger iets te vinden is wat aansluit bij zijn/haar wensen, interesses en kwaliteiten.

Voorbeelden hiervan zijn:

– balie en receptie werkzaamheden
– toezichthouder zwembad
– horecawerkzaamheden
– reparaties en onderhoud werkzaamheden
– facilitaire schoonmaakwerkzaamheden
– administratieve werkzaamheden
begeleiden van evenementen

Als vrijwilliger bij Stichting Exploitatie Rolpeal is het mogelijk een vrijwilligersvergoeding te ontvangen voor de uren dat u als vrijwilliger ingezet wordt.

Vrijwilliger worden?

Bekijk dan eerst welke functie(s) u leuk lijkt om te doen (onder menu “Functies: Beheer, Receptie en/of Horeca”).
Ga na wanneer u beschikbaar bent (wekelijks, maandelijks, anders…. en welke dagen in de week).

 

Mail uw naam, adres, telefoon, email, functie interesse en beschikbaarheid naar:

info@rolpeal.nl