X
Welkom bij Sportcentrum Rolpeal!

Geplaatst op: 10 juli 2023

Na goed overleg gaan de lessen van Maaike per 1 september over naar Maaike haar eigen zwemschool de Dolfijn.

Een belangrijke reden is dat Maaike haar dienstverlening graag wil uitbreiden met een zorgplan. Vanuit de visie van Sportcentrum Rolpeal is dat te breed en Sportcentrum Rolpeal wil het graag puur bij de zwemlessen houden.

Met het zelfstandig verdergaan als Zwemschool de Dolfijn kan Maaike haar eigen plannen doortrekken.

Tot de zomersluiting van 20 juli t/m 31 augustus (i.v.m. het grote onderhoud van het bad) worden de lessen van Maaike nog onder de vlag van Sportcentrum Rolpeal gevolgd. Daarna volgt een correcte financiële afhandeling van de openstaande tegoeden en worden de lessen vanaf 1 september betaald aan zwemschool de Dolfijn

Maaike haar lessen blijven na de zomervakantie in Sportcentrum Rolpeal en de onderlinge samenwerking blijft ook voortbestaan.

Kinderen van waaruit blijkt dat deze beter op hun plaats zijn in de lessen van Maaike, krijgen het advies van Sportcentrum Rolpeal (in de persoon van Miranda Beckers-Kuipers) om de lessen bij Maaike voort te zetten. Ook in omgekeerde volgorde kunnen leerlingen van Maaike weer terug naar de reguliere lessen van Sportcentrum Rolpeal. In beide gevallen zorgen zowel Zwemschool de Dolfijn als Sportcentrum Rolpeal voor een soepele overgang.