X
Welkom bij Sportcentrum Rolpeal!

Geplaatst op: 16 januari 2024

Verander de verjaardag van een kind in een magische belevenis in Sportcentrum Rolpeal met speciale zwembadfeestjes. Verschillende soorten feestjes waaraan de kinderen zich kunnen uitleven in het water en genieten van een middag vol plezier en avontuur.

Er kan gekozen worden uit het escape pool feestje en kom achter het geheim van Billy de grote broer van het Rolpeal leeuwtje Roelie. Een zeemeerminnen feestje is ook mogelijk voor de liefhebbers. Met leuke oefeningen wordt er geoefend met een staart te zwemmen in het ondiepe gedeelte.

Voor beide feestjes is diploma A en B verplicht. Naast de exclusieve kinderfeestjes is het ook mogelijk om met het kinderfeestje te gaan discozwemmen. Met een patatje, limo en een ijsje in het sportcafé en lekker zwemmen met disco muziek en licht is succes gegarandeerd. Er komen weer leuke thema’s aan de orde zoals glow in the dark in januari, carnaval in februari, Paasfeest in maart, een pyjama party in april en Hawaii in mei. Elders in deze krant staat de advertentie met alle discozwem data. Knip de advertentie uit en hang het thuis op.

Maar niet alleen voor de kinderen is het feest. Zaterdag 3 februari speelt Sipke de Boer van 17 tot 20 uur in het sportcafé na afloop van de voetbalwedstrijd Workum 1 – Nijland 1 en de clubkampioenschappen van de zwemvereniging. Tevens is er die dag ook nog volleybal, dus een goed moment om eens binnen te lopen, de sfeer te proeven en de zwemvereniging te steunen tijdens het draaiend rad. Er wordt momenteel hard gewerkt om de sfeer in de huiskamer van Workum nog meer te verbeteren, ook tijdens rustige momenten. Naast dat de bar is uitgebreid door de klusmannen <foto>, zijn de grote witte vlakken in het sportcafé tijdens de kerstvakantie door een groep vrijwilligers voorzien van een mooie warmere kleur. Er volgt nog wat decoratieve aanvulling vanuit diverse werkgroepen bestaande uit vrijwilligers en ook nog kunst van Henk de Boer. Daarnaast nog wat praktische aanpassingen, zodat de Rolpeal binnenkort nog geschikter wordt voor grote bijeenkomsten. Waarbij er dan ook nog de mogelijkheid is om het te combineren met zwembad en sportzaal. Ideaal voor familiefeesten en bedrijfsuitjes. Over bedrijfsuitjes gesproken: er komen ook weer recreatieve volleybaltoernooitjes, maar daarover later meer.