X
Welkom bij Sportcentrum Rolpeal!

Yes!! We mogen weer open!

Vanaf 19 mei is binnensport, waaronder ook zwemmen, onder voorwaarden weer mogelijk. Hoe zat het ook alweer? Het belangrijkste is dat u een plekje reserveert voor de activiteit en ons protocol even doorleest. Deze krijgt u te zien als u de reservering maakt. Ook liggen er geprinte versies bij de balie in de Rolpeal.

Hieronder vindt u onze meest gestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zullen deze dan alsnog beantwoorden. Dit kan tijdens onze openingsuren telefonisch op 0515-541964 of via de mail naar info@rolpeal.nl
Overzicht zwembadmaatregelen: klik hier

Houd onze website en Facebook in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. www.rolpeal.nl

Hopelijk weer tot snel in de Rolpeal!

Namens alle medewerkers van de Rolpeal.

Veelgestelde vragen 'Zwembad'

Wanneer is het zwembad weer geopend?
Sinds half maart zijn de particuliere zwemlessen weer gestart en vanaf 19 mei is het banenzwemmen weer toegestaan.
Moet ik reserveren?
Ja, wij vragen u vooraf te reserveren voor alle activiteiten. Dit vanwege de registratieverplichting i.v.m. eventueel contactonderzoek. Wilt u verzekerd zijn van een plekje reserveer dan via deze link. Wij vragen u voor iedere persoon apart een reservering te doen. Reserveert u niet, dan kan het voorkomen dat we u helaas moeten weigeren i.v.m. het maximale aantal toegestane bezoekers.
Mag ik komen vrijzwemmen?
Ja, vanaf 5 juni kan ook vrijzwemmen weer. Graag wel even reserveren van tevoren.
Mag ik gebruik maken van de sanitaire voorzieningen?
Vanaf 5 juni zijn de douches weer open. Wel wordt er gedoucht op 1,5 meter. Bezoekers/zwemmers worden voorafgaand aan het bezoek verzocht thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoeken in onze accommodatie dienen tot een minimum beperkt te worden.
Welke maatregelen kan ikzelf nemen qua hygiëne en persoonlijk contact?
1. Douche thuis, zowel voor als na het bezoek aan de Rolpeal. 2. Trek thuis alvast uw zwemkleding aan 3. Volg de looproute en instructies van de medewerkers. 4. Vermijd contact met medebezoekers. 5. Kom alléén als u en uw gezin gezond zijn. 6. Desinfecteer uw handen voor en na uw bezoek aan de Rolpeal.
Is mijn rittenkaart nog geldig?
Alle abonnementen worden verlengt met de duur van het aantal weken dat we dicht zijn geweest.
Mag ik een kinderfeestje houden in de Rolpeal?
Informeer naar kinderfeestjes via info@rolpeal.nl
Moet ik een mondkapje dragen?
Wij vragen u dringend een mondkapje te dragen om de veiligheid en gezondheid van al onze bezoekers te waarborgen. Vanaf 1 december is een mondkapje binnen publieke binnenruimtes verplicht.
Zijn de kleedkamers open?
De kleedkamers zijn nog steeds open voor gebruik. Wel geldt hier een maximum aantal van 6 toegestane personen om de 1,5 meter maatregel te waarborgen. Daarom is het mogelijk u ook in de zwemzaal om te kleden. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen 'Sporthal'

Is de sporthal weer open?
Vanaf 19 mei is het weer mogelijk om onder voorwaarden de sportzaal te huren.
Mag ik de zaal huren voor particulier gebruik?
Vanaf 19 mei is het weer mogelijk om onder voorwaarden de sportzaal te huren. Voor informatie omtrent regels en reserveringen kunt u mailen naar info@rolpeal.nl
Is het Sportcafé open?
Het sportcafé is helaas nog gesloten voor onze sportverenigingen. Wel kunt u gedurende de middag bij ons een drankje "to go" halen of op ons terras plaatsnemen tijdens het wachten op de kinderen van de zwemlessen. Hier hanteren wij de regels geldend voor de HORECA.
Zijn de Kleedkamers geopend?
Vanaf 5 juni zijn de kleedkamers weer toegankelijk. Ook mag er weer gedoucht worden.

Veelgestelde vragen 'Sportcafé'

Is het Sportcafé open?
Het sportcafé is helaas nog gesloten voor onze sportverenigingen. Wel kunt u gedurende de middag bij ons een drankje "to go" halen of op ons terras plaatsnemen tijdens het wachten op de kinderen van de zwemlessen. Hier hanteren wij de regels geldend voor de HORECA.