Yes!!  vanaf 1 juli zijn onze deuren weer geopend! En nog beter nieuws, sinds deze datum is er nog meer mogelijk op sportgebied! Er zijn wederom versoepelingen in de maatregelen rondom het COVID 19-virus en passen deze stap voor stap toe.

Hieronder vindt u onze meest gestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zullen deze dan alsnog beantwoorden. Dit kan tijdens onze openingsuren telefonisch op 0515-541964 of via de mail naar info@rolpeal.nl

Houd onze website en Facebook in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. www.rolpeal.nl

Hopelijk weer tot snel in de Rolpeal!

Namens alle medewerkers van de Rolpeal.

Veelgestelde vragen 'Zwembad'

Wanneer is het zwembad weer geopend?
Het zwembad is geopend vanaf 1 juli 2020. Het zwembad is geopend volgens het zomerrooster. Vanaf 6 juli gaat ons zomerrooster in. U kunt deze vinden op de homepage.
Moet ik reserveren?
Reserveren is vanaf 5 juli niet meer verplicht. Dit geldt alleen voor banenzwemmen. Wilt u verzekerd zijn van een plekje reserveer dan via; https://rolpeal.nl/agenda/
Mag ik komen vrijzwemmen?
Vrijzwemmen is gedurende het zomerrooster mogelijk op donderdag van 13.00 - 16.00 uur. Reserveren is voor kinderen niet nodig. Diploma A en B is verplicht voor kinderen die zonder volwassen begeleiding komen. Jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen afstand te bewaren in het water. Volwassenen dienen dit tijdens het vrijzwemmen onderling wel te doen, zowel in als buiten het water.
Mag ik gebruik maken van de sanitaire voorzieningen?
Bezoekers/zwemmers worden voorafgaand aan het bezoek verzocht thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoeken in onze accommodatie dienen tot een minimum beperkt te worden. Vraag naar een van onze medewerkers wanneer u het toilet wilt gebruiken.
Welke maatregelen kan ikzelf nemen qua hygiëne en persoonlijk contact?
1. Douche thuis, zowel voor als na het bezoek aan de Rolpeal. 2. Volg de looproute en instructies van de medewerkers. 3. Vermijd contact met medebezoekers. 4. Kom alléén als u en uw gezin gezond zijn. 5. Desinfecteer uw handen voor en na uw bezoek aan de Rolpeal.
Is mijn rittenkaart nog geldig?
Alle abonnementen worden verlengt met de duur van het aantal weken dat we dicht zijn geweest.
Mag ik een kinderfeestje houden in de Rolpeal?
Dit is zeker weer mogelijk. Juist met de jongeren tot 18 jaar kan weer veel in de Rolpeal. Stuur een mail naar info@rolpeal.nl beschrijf uw wensen en wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen 'Sporthal'

Is de sporthal weer open?
Ja, de sportzaal is weer open en tijdens de zomervakantie kan deze gehuurd worden. Stuur een e-mail naar info@rolpeal.nl met uw wensen.
Mag ik de zaal huren voor particulier gebruik?
Vanaf 1 juli is er weer voor jongeren tot 18 jaar de mogelijkheid om binnen te sporten. Houd hierin wel rekening mee dat er altijd een volwassene begeleider bij aanwezig moet zijn. En ook hier de aangepaste regels gehandhaafd moeten worden.
Is het Sportcafé open?
Ook ons sportcafé is weer open. Wij hanteren de regels vanuit het RIVM geldend voor de horeca. Deze hangen zichtbaar in het sportcafé en worden binnenkort met u gedeeld op de website. De basisregels zijn hierin het meest belangrijk. Afstand houden, extra hygiëne en het opvolgen van de aanwijzingen van de medewerkers.

Veelgestelde vragen 'Sportcafé'

Is het Sportcafé open?
Ook ons sportcafé is weer open. Wij hanteren de regels vanuit het RIVM geldend voor de horeca. Deze hangen zichtbaar in het sportcafé en worden binnenkort met u gedeeld op de website. De basisregels zijn hierin het meest belangrijk. Afstand houden, extra hygiëne en het opvolgen van de aanwijzingen van de medewerkers.