X

Yes!! We mogen weer open!

Vanaf 19 november gaan we terug naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober. Hoe zat het ook alweer? Het belangrijkste is dat u een plekje reserveert voor de activiteit en ons protocol even doorleest. Deze krijgt u te zien als u de reservering maakt. Ook liggen er geprinte versies bij de balie in de Rolpeal.

Hieronder vindt u onze meest gestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zullen deze dan alsnog beantwoorden. Dit kan tijdens onze openingsuren telefonisch op 0515-541964 of via de mail naar info@rolpeal.nl
Overzicht zwembadmaatregelen: klik hier

Houd onze website en Facebook in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. www.rolpeal.nl

Hopelijk weer tot snel in de Rolpeal!

Namens alle medewerkers van de Rolpeal.

Veelgestelde vragen 'Zwembad'

Wanneer is het zwembad weer geopend?
Sinds de toespraak van 14 dec. jl. is het sportcentrum vooralsnog tot en met 19 januari gesloten. Wij wachten de geplande persconferentie van 12 januari af en houden jullie via social media op de hoogte.
Moet ik reserveren?
Ja, wij vragen u vooraf te reserveren voor alle activiteiten. Dit vanwege de registratieverplichting i.v.m. eventueel contactonderzoek. Wilt u verzekerd zijn van een plekje reserveer dan via; https://rolpeal.nl/agenda/ Wij vragen u voor iedere persoon apart een reservering te doen. Reserveert u niet, dan kan het voorkomen dat we u helaas moeten weigeren i.v.m. het maximale aantal toegestane bezoekers.
Mag ik komen vrijzwemmen?
Vanaf het moment dat we het zwembad weer open mogen stellen zullen wij bekend maken wat er dan mogelijk is. Kijkt u t.z.t. in onze programmering voor de momenten en tijden.
Mag ik gebruik maken van de sanitaire voorzieningen?
De douches zijn gesloten. Bezoekers/zwemmers worden voorafgaand aan het bezoek verzocht thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoeken in onze accommodatie dienen tot een minimum beperkt te worden.
Welke maatregelen kan ikzelf nemen qua hygiëne en persoonlijk contact?
1. Douche thuis, zowel voor als na het bezoek aan de Rolpeal. 2. Trek thuis alvast uw zwemkleding aan 3. Volg de looproute en instructies van de medewerkers. 4. Vermijd contact met medebezoekers. 5. Kom alléén als u en uw gezin gezond zijn. 6. Desinfecteer uw handen voor en na uw bezoek aan de Rolpeal. 7. Houdt het bezoek aan de Rolpeal zo kort mogelijk.
Is mijn rittenkaart nog geldig?
Alle abonnementen worden verlengt met de duur van het aantal weken dat we dicht zijn geweest.
Mag ik een kinderfeestje houden in de Rolpeal?
Dit is zeker weer mogelijk. Helaas is ons sportcafé gesloten en zijn er geen consumpties verkrijgbaar. Stuur een mail naar info@rolpeal.nl beschrijf uw wensen en wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden.
Moet ik een mondkapje dragen?
Wij vragen u dringend zoveel als mogelijk een mondkapje te dragen om de veiligheid en gezondheid van al onze bezoekers te waarborgen. Vanaf 1 december is een mondkapje binnen publieke binnenruimtes verplicht.
Zijn de kleedkamers open?
De kleedkamers zijn nog steeds open voor gebruik. Wel geldt hier een maximum aantal toegestane personen om de 1,5 meter maatregel te waarborgen. Daarom is het mogelijk u ook in de zwemzaal om te kleden. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen 'Sporthal'

Is de sporthal weer open?
Sinds de toespraak van 14 dec. jl. is het sportcentrum vooralsnog tot en met 19 januari gesloten. Wij wachten de geplande persconferentie van 12 januari af en houden jullie via social media op de hoogte.
Mag ik de zaal huren voor particulier gebruik?
Wij hopen dat dit snel weer mogelijk is, houd onze website in de gaten!
Is het Sportcafé open?
Helaas hebben wij het sportcafé weer moeten sluiten sinds de persconferentie van 28 September.
Zijn de Kleedkamers geopend?
De kleedkamers zijn gesloten voor alle leeftijdsgroepen. U kunt via de dubbele deur in de hal de sportzaal betreden.

Veelgestelde vragen 'Sportcafé'

Is het Sportcafé open?
Helaas hebben wij het sportcafé weer moeten sluiten sinds de persconferentie van 28 September.