X

Yes!!  vanaf 1 juli zijn onze deuren weer geopend! En nog beter nieuws, sinds deze datum is er nog meer mogelijk op sportgebied! Er zijn wederom versoepelingen in de maatregelen rondom het COVID 19-virus en passen deze stap voor stap toe.

Hieronder vindt u onze meest gestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij zullen deze dan alsnog beantwoorden. Dit kan tijdens onze openingsuren telefonisch op 0515-541964 of via de mail naar info@rolpeal.nl

Houd onze website en Facebook in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen. www.rolpeal.nl

Hopelijk weer tot snel in de Rolpeal!

Namens alle medewerkers van de Rolpeal.

Veelgestelde vragen 'Zwembad'

Wanneer is het zwembad weer geopend?
Het zwembad is geopend vanaf 1 juli 2020. Vanaf 17 augustus geldt de nieuwe programmering. Wij houden met de activiteiten nog steeds tijdsloten aan. Dit om het "verkeer" zoveel mogelijk te kunnen sturen.
Moet ik reserveren?
Ja, wij vragen u vooraf te reserveren voor alle activiteiten. Dit vanwege de registratieverplichting i.v.m. eventueel contactonderzoek. Wilt u verzekerd zijn van een plekje reserveer dan via; https://rolpeal.nl/agenda/
Mag ik komen vrijzwemmen?
Ook vrijzwemmen kan weer. Kijkt u in onze programmering voor de momenten en tijden. Diploma A en B is verplicht voor kinderen die zonder volwassen begeleiding komen. In het water hoeft geen afstand gehouden te worden, buiten het water wel door personen vanaf 18 jaar.
Mag ik gebruik maken van de sanitaire voorzieningen?
Bezoekers/zwemmers worden voorafgaand aan het bezoek verzocht thuis naar het toilet te gaan. Toiletbezoeken in onze accommodatie dienen tot een minimum beperkt te worden.
Welke maatregelen kan ikzelf nemen qua hygiëne en persoonlijk contact?
1. Douche thuis, zowel voor als na het bezoek aan de Rolpeal. 2. Volg de looproute en instructies van de medewerkers. 3. Vermijd contact met medebezoekers. 4. Kom alléén als u en uw gezin gezond zijn. 5. Desinfecteer uw handen voor en na uw bezoek aan de Rolpeal.
Is mijn rittenkaart nog geldig?
Alle abonnementen worden verlengt met de duur van het aantal weken dat we dicht zijn geweest.
Mag ik een kinderfeestje houden in de Rolpeal?
Dit is zeker weer mogelijk. Juist met de jongeren tot 18 jaar kan weer veel in de Rolpeal. Stuur een mail naar info@rolpeal.nl beschrijf uw wensen en wij nemen contact met u op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen 'Sporthal'

Is de sporthal weer open?
Ja, de sportzaal is weer open en deze kan gehuurd worden. Bij bevestiging sturen wij ook ons protocol mee m..bt gebruik van de accommodatie en het sportcafé. Stuur een e-mail naar info@rolpeal.nl met uw aanvraag.
Mag ik de zaal huren voor particulier gebruik?
Vanaf 1 juli is er weer voor jongeren tot 18 jaar de mogelijkheid om binnen te sporten. Houd hierin wel rekening mee dat er altijd een volwassene begeleider bij aanwezig moet zijn. En ook hier de aangepaste regels gehandhaafd moeten worden.
Is het Sportcafé open?
Ook ons sportcafé is weer open. Wij hanteren de regels vanuit het RIVM geldend voor de horeca. Deze hangen zichtbaar in het sportcafé en worden binnenkort met u gedeeld op de website. De basisregels zijn hierin het meest belangrijk. Afstand houden, extra hygiëne en het opvolgen van de aanwijzingen van de medewerkers.

Veelgestelde vragen 'Sportcafé'

Is het Sportcafé open?
Ook ons sportcafé is weer open. Wij hanteren de regels vanuit het RIVM geldend voor de horeca. Deze hangen zichtbaar in het sportcafé en worden binnenkort met u gedeeld op de website. De basisregels zijn hierin het meest belangrijk. Afstand houden, extra hygiëne en het opvolgen van de aanwijzingen van de medewerkers.